Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Επιτόπου καθαρισμοί
ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Ταπητοκαθαριστήρια Υιοί Θ. Λαζίδη | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική

 
Στα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Χλόης 59  Κρυστάλλη 2 στη Μεταμόρφωση, σας προσφέρουμε επιτόπου καθαρισμούς μοκετών σε επαγγελματικούς χώρους που η μεταφορά τους είναι δύσκολη, καθώς και επιτόπου καθαρισμούς σαλονιών και στρωμάτων.
 


ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ή μεταφορά της μοκέτας δεν είναι εύκολη, όμως η καθαριότητα τους είναι αναγκαία. Για αυτό και τα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη"αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό τον επιτόπου καθαρισμό των μοκετών σας. 
 
Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διασφαλίζουν άψογα και γρήγορα αποτελέσματα, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον επιτόπου καθαρισμό των μοκετών της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 


ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
Το στρώμα του κρεβατιού μας αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων. Για αυτό θα πρέπει να πραγματοποιούμε τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο επιτόπου καθαρισμό. 
 
Χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό των στρωμάτων σας χωρίς να δημιουργούμε αναστάτωση στο χώρο σας και χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας χωρίς ανησυχία. 


ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό κάθε υφασμάτινου σαλονιού από λεκέδες, προσφέροντας έτσι υγιεινό και σε βάθος καθαρισμό. Με τον επιτόπου καθαρισμό σαλονιών επιτυγχάνουμε την ελάττωση του μικροβιακού φορτίου από τα περιττώματα των ακάρεων και καταφέρνουμε την αναζωογόνηση τω χρωμάτων.

Το εξειδικευμένο συνεργείο, με μια επίσκεψη στον χώρο σας επιλέγει την ενδεδειγμένη μέθοδο καθαρισμού για το δικό σαλόνι σας και προχωρά στον επιτόπου καθαρισμό του σαλονιού.
 

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με κύριο γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας. Έτσι, έχουμε καταφέρει
να παραμένουμε στην κορυφή των προτιμήσεών σας.